
19 March 2014 

Belinda Mai 
Adviser Listings 
ASX 

By email : Bel inda.Mai@asx .com . 

Dear Belinda 

Re: ASX price query 

R 0 U 

I refer to your letter of 19 March 2014 and to our telephone conversation today. 

I have discussed your query with the Chief Executive Officer I Managing Director. 

In response to the questions raised in your letter, we confirm as follows (adopting the 
numbering used in your letter): 

1. No. 
2. N/a 
3. The CEO and senior members of the management team are engaging in investor 

meetings this week. 
4 . We confirm that the Company is in compliance with the Listing Rules and, in 

particular, Listing Rule 3.1. 

Yours faithfully 

Sean Simmons 
Company Secretary 
Wotif Group 

WOTIF.COM HOLDINGS LIMITED ABN 41 093 000 456 I 7 Baroona Rood Molton QLD 4064 Austraha I Phone: +61 7 3512 9931 Fax: +61 7 3512 9914 Emaol: seon.sommons@lwotoftroupcom 
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ASX Compliance Pty Limited 
ABN 26 087 780 489 
20 Bridge Street 
Sydney NSW 2000 
PO Box H224 
Australia Square NSW 1215 
 
Telephone 61 2 9227 0000 
Facsimile   61 2 9241 7620 

www.asx.com.au 

19 March 2014 

Mr Sean Simmons  
Company Secretary  
Wotif.com Holdings Limited  
Level 1, 7 Baroona Road  
Milton QLD 4064  

By email: 

Dear Mr Simmons,  

Wotif.com Holdings Limited (the “Entity”): ASX price query 

We have noted a change in the price of the Entity’s securities from a low of $2.47 to a high of $2.71 today, 
Wednesday, 19 March 2014. 

We also note an increase in the trading volume of the Entity’s securities. 

In light of the price increase ASX asks you to respond separately to each of the following questions: 

1. Is the Entity aware of any information concerning it that has not been announced to the market which, if 
known by some in the market, could explain the recent trading in its securities? 

In responding to this question, please consider in particular whether the Entity is aware of any information 
that its earnings for the 6 month period ending on 31 December 2013: 

a) are likely to differ materially (downwards or upwards) from any earnings guidance it has given for 
the period; or 

b) if the Entity has not given any earnings guidance for the period, are otherwise likely to come as a 
surprise to the market (by reference to analyst forecasts for the period or, if the Entity is not 
covered by analysts, its earnings for the prior corresponding period)? 

2. If the answer to question 1 is “yes”: 

a) Is the Entity relying on Listing Rule 3.1A not to announce that information under Listing Rule 3.1? 

Please note that the recent trading in the Entity’s securities would suggest to ASX that such 
information may have ceased to be confidential and therefore the Entity may no longer be able to 
rely on Listing Rule 3.1A. Accordingly, if the answer to this question is “yes”, you need to contact us 
immediately to discuss the situation. 

b) Can an announcement be made immediately? 

Please note, if the answer to this question is “no”, you need to contact us immediately to discuss 
requesting a trading halt (see below). 

c) If an announcement cannot be made immediately, why not and when is it expected that an 
announcemant will be made? 
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3. If the answer to question 1 is “no”, is there any other explanation that the Entity may have for the recent 
trading in its securities? 

4. Please confirm that the Entity is in compliance with the Listing Rules and, in particular, Listing Rule 3.1. 

When and where to send your response 

This request is made under, and in accordance with, Listing Rule 18.7. Your response is required as soon as 
reasonably possible and, in any event, by not later than half an hour before the start of trading (ie before 
1:30 p.m. AEDT on Wednesday, 19 March 2014. If we do not have your response by then, ASX will have no 
choice but to consider suspending trading in the Entity’s securities under Listing Rule 17.3. 

You should note that if the information requested by this letter is information required to be given to ASX under 
Listing Rule 3.1 and it does not fall within the exceptions mentioned in Listing Rule 3.1A, the Entity’s obligation is 
to disclose the information “immediately”. This may require the information to be disclosed before the deadline set 
out in the previous paragraph. 

ASX reserves the right to release a copy of this letter and your response on the ASX Market Announcements 
Platform under Listing Rule 18.7A. Accordingly, your response should be in a form suitable for release to the 
market. 

Your response should be sent to me by e-mail. It should not be sent directly to the ASX Market Announcements 
Office. This is to allow me to review your response to confirm that it is in a form appropriate for release to the 
market, before it is published on the ASX Market Announcements Platform. 

Listing Rule 3.1 

Listing Rule 3.1 requires a listed entity to give ASX immediately any information concerning it that a reasonable 
person would expect to have a material effect on the price or value of the entity’s securities. Exceptions to this 
requirement are set out in Listing Rule 3.1A. 

The obligation of the Entity to disclose information under Listing Rules 3.1 and 3.1A is not confined to, nor is it 
necessarily satisfied by, answering the questions set out in this letter. 

In responding to this letter, you should have regard to the Entity’s obligations under Listing Rules 3.1 and 3.1A 
and also to Guidance Note 8 Continuous Disclosure: Listing Rules 3.1 – 3.1B. 

Trading halt 

If you are unable to respond to this letter by the time specified above, or if the answer to question 1 is “yes” and 
an announcement cannot be made immediately, you should discuss with us whether it is appropriate to request a 
trading halt in the Entity’s securities under Listing Rule 17.1. 

If you wish a trading halt, you must tell us: 

 the reasons for the trading halt; 

 how long you want the trading halt to last; 

 the event you expect to happen that will end the trading halt; 

 that you are not aware of any reason why the trading halt should not be granted; and 

 any other information necessary to inform the market about the trading halt, or that we ask for. 

We may require the request for a trading halt to be in writing. The trading halt cannot extend past the 
commencement of normal trading on the second day after the day on which it is granted. 

You can find further information about trading halts in Guidance Note 16 Trading Halts & Voluntary Suspensions. 
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If you have any queries or concerns about any of the above, please contact me immediately. 

Yours sincerely 

 
Belinda Mai 
Adviser, Listings (Sydney Interstate) 
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